top of page

GoGlo English es fonamenta en el principi de la Ciutadania Global

En el món d’avui dia, cada vegada més interconnectat, creiem que entrar en contacte i conèixer persones diferents d’un mateix és primordial per a un bon desenvolupament. Qualsevol dels nostres estudiants us ho pot assegurar.

Què significa per a nosaltres ser un “ciutadà global”?

Els ciutadans globals no se senten connectats únicament a una ciutat o un país, sinó al món sencer i tota la gent que hi viu. Estan informats d’allò que passa al món i se’n preocupen. Se senten compromesos amb els assumptes de caire global i amb tot el que succeeix tant al costat de casa seva com a quilòmetres de distància. Els ciutadans globals senten que de qualsevol part del planeta en poden fer la seva llar. Des del seu racó de món, estan preparats per afrontar qualsevol repte i aprofitar les oportunitats que se’ls ofereixin, encara que sigui lluny de casa. Per damunt de tot, són capaços d’establir vincles amb persones d’arreu i comunitats diferents de la seva pròpia.

Per què és important ser un ciutadà global?

Ser un ciutadà global és essencial per a la vida del segle XXI, un fet amb què estan d’acord tant els organismes com les universitats i les empreses de tot el món. Té a veure amb aptituds i destreses com ara la responsabilitat, la comunicació, la creativitat, el pensament crític, la flexibilitat i la presa de decisions. Ser un ciutadà global significa viure i pensar més enllà dels límits geogràfics més immediats i, en conseqüència, viure una vida més plena, amb millors perspectives professionals, i fer realitat els somnis.

Com us pot ajudar GoGlo English a esdevenir ciutadans globals?

L’anglès és la porta d’entrada al món i és cada vegada més important per treballar, viatjar i estudiar, així com en el dia a dia. Mitjançant els nostres programes d’immersió lingüística, no tan sols aprendreu anglès en un país estranger, sinó que, a més, tindreu l’oportunitat de viure fora en un ambient multicultural, fer amics, obrir la vostra ment i experimentar realitats noves. Creiem fermament que aquestes vivències no serviran únicament per expandir les ments dels estudiants; els faran més conscients de la realitat que els envolta i d’allò que passa al món. O dit d’una altra manera, aquestes experiències preparen els estudiants per convertir-se en ciutadans globals!

bottom of page