top of page

Mira què en pensen els nostres estudiants

Júlia

 

Edat: 13 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2017)

 

"Em vaig sentir com una estrella de cine agafant el famós autobús vermell per anar a l’escola cada dia!"

Julia-Danes_edited.jpg

Júlia
Edat: 13 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2017)

 

Em vaig sentir com una estrella de cine agafant el famós autobús vermell per anar a l’escola cada dia! Al principi, els meus pares no acabaven de veure clar si enviar-me a estudiar fora, però després de conèixer l’equip de GoGlo English ja es van sentir més còmodes. I quan vaig haver tornat de la meva estada, fins i tot deien que em veien més madura que abans de marxar. Ara, parlo en anglès a casa i tot, i ja he acabat de llegir el meu primer llibre en anglès. A més de millorar el meu nivell
d’anglès, vaig fer amics de tot el món. Amb alguns, encara hi mantinc contacte. A qualsevol persona que s’estigués plantejant d’anar a estudiar a l’estranger li aconsellaria que ho fes.

Avatar 82
Marina_edited.jpg
Marina

Edat: 15 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2017)

 

"Gràcies a la meva estada a l’estranger, vaig guanyar molta confiança a l’hora de parlar en anglès."

Marina

Edat: 15 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2017)

 

Gràcies a la meva estada a l’estranger, vaig guanyar molta confiança a l’hora de
parlar en anglès. No saps realment si ets capaç d’utilitzar la llengua per comunicar-te
fins que no has de parlar amb nadius. És fàcil sentir-se segur quan practiques amb
gent de la teva mateixa escola, però parlar amb nadius, amb accents diferents, és
una altra cosa. D’altra banda, des que vaig estudiar fora, soc molt més independent i
capaç de resoldre jo mateixa els meus problemes. De tota manera, sempre que
necessitava ajuda amb qualsevol imprevist, podia confiar plenament en l’equip de
GoGlo English, que es podria dir que em feien de pares a l’estranger.

Avatar 82
Estel

Edat: 15 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2017)

 

"El viatge a Irlanda va ser el primer que feia sense els meus pares. Em va sobtar tota la gent amb qui vaig poder parlar, persones que no hauria conegut si no hi hagués anat."

IMG_9767.jpg

​Estel

Edat: 15 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2017)

 

"El viatge a Irlanda va ser el primer que feia sense els meus pares. Em va sobtar tota la gent amb qui vaig poder parlar, persones que no hauria conegut si no hi hagués anat. Aquesta experiència m’ha fet ser molt més oberta. I m’ho vaig passar tan bé, que vaig decidir anar-me’n a Londres amb GoGlo English. La família amb qui em vaig estar va ser molt acollidora i, de fet, m’hi he mantingut en contacte. En resum, puc dir que vaig gaudir molt de tots dos viatges i que confio que aprendre anglès m’obrirà moltes portes, tant en l’àmbit professional com en el personal, quan viatgi."

guillem_edited.jpg
Guillem

Edat: 21 anys

Viatge: San Francisco, Califòrnia, EUA (2017)

"Un dels millors records que tinc dels meus estudis d’anglès és el dia que vaig creuar el Golden Gate en bici cap a Tiburón, amarant-me de les imatges, els sons i les olors de San Francisco."

Guillem

Edat: 21 anys

Viatge: San Francisco, Califòrnia, EUA (2017)

Un dels millors records que tinc dels meus estudis d’anglès és el dia que vaig creuar el Golden Gate en bici cap a Tiburón, amarant-me de les imatges, els sons i les olors de San Francisco. Si no hagués estat per GoGlo English, no hauria pogut gaudir
d’experiències com aquesta. Havia vist molts espectacles i pel·lícules americans abans, però fins que no vaig viure als Estats Units no vaig començar a absorbir realment la cultura del país. És increïble com el fet de viatjar pot arribar a canviar la
teva manera de veure les coses, a més d’augmentar la confiança en tu mateix, i això crec que és fonamental per parlar bé l’anglès.

Avatar 82
Daniel

Edat: 42 anys

Viatge: Wexford, Irlanda (2016)

 

"El meu nivell d’anglès no era massa alt abans de marxar a Irlanda, però, així i tot, la
gent d’allà i els professors em van ajudar molt i vaig poder comunicar-me amb
tothom."

Daniel

Edat: 42 anys

Viatge: Wexford, Irlanda (2016)

 

El meu nivell d’anglès no era massa alt abans de marxar a Irlanda, però, així i tot, la gent d’allà i els professors em van ajudar molt i vaig poder comunicar-me amb tothom. L’experiència va ser fantàstica, així que li vaig recomanar a la meva neboda, que també va estudiar fora amb GoGlo English. I una anècdota divertida: l’Emma, la meva professora, em va suggerir que visités una destil·leria de whisky fabulosa. Ara només bec aquesta marca de whisky!

Avatar 82
Helga

Edat: 13 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), Londres, Anglaterra (2017), i Edimburg, Escòcia
(2018)

 

"Estudiar anglès a l’estranger m’ha anat molt bé per adquirir habilitats de tipus pràctic"

unnamed_edited.jpg

Helga

Edat: 13 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), Londres, Anglaterra (2017), i Edimburg, Escòcia (2018)

 

Estudiar anglès a l’estranger m’ha anat molt bé per adquirir habilitats de tipus pràctic, com ara utilitzar el transport públic, demanar adreces i entendre accents diferents. També he millorat molt el vocabulari. L’equip de GoGlo English et fa aprendre fora de classe, a través d’activitats que es duen a terme a la ciutat, com ara demanar indicacions a gent del carrer. M’ho he passat tan bé amb GoGlo English que aquest any penso fer el meu tercer viatge a l’estranger amb ells.

Avatar 82
IMG_2859.jpg
Bruna

 

Edat: 13 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2016, 2017)

"La meva cosina havia fet una estada a l’estranger amb GoGlo English i n’havia quedat molt contenta, i això va animar els meus pares a fer-me estudiar fora a mi també."

Bruna

Edat: 13 anys

Viatges: Wexford, Irlanda (2016), i Londres, Anglaterra (2016, 2017)

 

La meva cosina havia fet una estada a l’estranger amb GoGlo English i n’havia quedat molt contenta, i això va animar els meus pares a fer-me estudiar fora a mi també. Durant tot el viatge, l’equip de GoGlo English no només em va ajudar amb les qüestions logístiques, sinó també amb altres aspectes relacionats amb els viatges en què ningú no pensa mai, com ara l’enyorança. És sobretot per la seva actitud empàtica que recomano GoGlo English per estudiar en un altre país.

Mira què en pensen les seves mares i pares

Sílvia


Fill: Gerard
Edat: 14 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2017)

"Al principi, tenia molts dubtes sobre si enviar el meu fill a estudiar fora, però vaig veure-ho clar després de parlar amb pares de nens que havien marxat a l’estranger amb GoGlo English."

Middle Aged Woman

Sílvia
Fill: Gerard

Edat: 14 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2017)

Al principi, tenia molts dubtes sobre si enviar el meu fill a estudiar fora, però vaig veure-ho clar després de parlar amb pares de nens que havien marxat a l’estranger amb GoGlo English. El meu fill també hi era una mica reticent d’entrada, però després del viatge, va estar contentíssim amb l’experiència i les persones que havia conegut. El fet de viure amb una família irlandesa, no només li va proporcionar noves experiències vitals, sinó que, a més, el va fer una persona més responsable i culta. No saber anglès pot tancar les portes de moltes feines als nostres fills, així que és important que comencin a aprendre l’idioma al més aviat possible.

Avatar 82
Margarita


Filla: Mercè
Edat: 11 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2017)

"La Mercè era la més petita del grup i això, és clar, ens feia patir una mica. Tanmateix, la professionalitat de l’equip de GoGlo English ens va impressionar des del primer moment."

IMG-20180907-WA0002.jpg

Margarita
Filla: Mercè
Edat: 11 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2017)

La Mercè era la més petita del grup i això, és clar, ens feia patir una mica. Tanmateix, la professionalitat de l’equip de GoGlo English ens va impressionar des del primer moment, quan els vam conèixer, i cada dia ens informaven de què feien els nens i com estaven, així que vam poder estar tranquils. En tornar, la nostra filla ens va dir que li hauria encantat poder estar-s’hi més temps. A banda d’aprendre anglès, la Mercè va gaudir d’experiències magnífiques, d’immersió cultural, com ara conèixer un pescador local o visitar un pub irlandès típic, coses que no hauria pogut viure si no hagués marxat a estudiar allà. Veure-la tan feliç i segura de si mateixa parlant en anglès després del viatge fa que valgués la pena! N’estem molt contents.

Avatar 82
Neus

Filla: Laia
Edat: 14 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2017)

"El viatge d’estudis de la meva filla a l’estranger va estar molt ben organitzat. Una docent i una monitora estaven a la seva disposició en tot moment, cosa que ens tranquil·litzava."

7403e089-1ff0-473b-b6c6-7281aa8f9dd6.jpg

Neus

Filla: Laia
Edat: 14 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2017)

El viatge d’estudis de la meva filla a l’estranger va estar molt ben organitzat. Una docent i una monitora estaven a la seva disposició en tot moment, cosa que ens tranquil·litzava. Havíem sentit parlar molt bé de GoGlo English per part d’altres estudiants, i el cas de la nostra filla no en va ser una excepció. La seva experiència amb ells la va convertir en una persona inquieta, sempre disposada a viure noves experiències i a aprendre. Per als nostres fills, el domini de l’anglès serà un element indispensable a l’hora de treballar, de manera que estic plenament convençuda que estudiar anglès a l’estranger serà molt positiu per al seu desenvolupament i el seu futur professional.

Avatar 82
Maite


Filla: Marta
Edat: 16 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2015)

"No hi ha cap dubte que l’anglès ha esdevingut la segona llengua a la majoria de països. Així, doncs, sabia que si la meva filla aprenia anglès podria comunicar-se amb més persones i eixamplar els seus horitzons."

Smiling Middle Aged Woman

Maite
Filla: Marta
Edat: 16 anys
Viatge: Wexford, Irlanda (2015)

No hi ha cap dubte que l’anglès ha esdevingut la segona llengua a la majoria de països. Així, doncs, sabia que si la meva filla aprenia anglès podria comunicar-se amb més persones i eixamplar els seus horitzons. El que no sabia és fins a quin punt l’ajudaria aquesta experiència a superar la seva timidesa, parlant amb nous amics i els membres de la seva família d’acollida. Aprendre anglès li ha permès, així mateix, convertir-se en una persona més autònoma i responsable. I, per damunt de tot, va ser una experiència molt positiva, tant per a ella com per a nosaltres.

bottom of page