top of page

Què diferencia GoGlo English de la resta de programes?

Hem visitat personalment tots els centres i hem supervisat els programes que seguiran els nostres alumnes.

L’equip de GoGlo English ha supervisat personalment cadascun dels programes que oferim i mai n’oferirem cap que no haguem pogut supervisar in situ. Únicament establim acords amb programes que proporcionin la qualitat educativa més alta, a més de les instal·lacions, personal, hospitalitat, activitats i serveis òptims. Tots els programes es desenvolupen en una atmosfera propera i familiar que assegura als estudiants la millor experiència possible.

Adaptem els nostres programes per garantir que s’adeqüin a les necessitats de l’alumnat.

Des del principi, la filosofia de GoGlo English ha estat personalitzar l’aprenentatge d’anglès, per assegurar-nos que l’alumnat retingui els coneixements adquirits. Com que som una agència detallista, podem aturar-nos a escoltar les necessitats de cadascun dels nostres estudiants i oferir-los viatges i cursos d’anglès adaptats.

Oferim preus competitius.

Els nostres preus són competitius perquè establim acords amb els diferents centres i institucions de manera directa, sense cap empresa intermediària. Procurem que les nostres despeses generals siguin baixes, per estalviar-vos diners a vosaltres. Quan reserveu un viatge amb nosaltres, no hi trobareu cap despesa addicional amagada; el preu pressupostat serà exactament el que pagareu.

Fem possible el desenvolupament d’autèntics ciutadans globals.

El nostre objectiu és que els estudiants vegin l’anglès com una porta d’entrada al món. Us oferim un ampli i engrescador ventall d’experiències d’aprenentatge, perquè, per a nosaltres, l’anglès és molt més que memoritzar vocabulari i normes gramaticals. És una eina per accedir a noves oportunitats, comunicar-nos amb persones de tot el món, viure fora, viatjar i experimentar tot el que la vida ens ofereix.

 

No hi ha res que ens satisfaci més que comprovar que els estudiants esdevenen persones més informades, cultes i responsables després dels seus viatges. Això és així, principalment, gràcies al contacte amb persones i llocs de tot el món. Això és el que significa ser un ciutadà global per a nosaltres.

Per què GoGlo English?

És probable que hagueu estat buscant i comparant diversos programes d’estudis d’idiomes a l’estranger a través d’internet i que, al final, tots us semblin més o menys iguals. Així, doncs, per què hauríeu de triar GoGlo English per estudiar fora? La resposta, com succeeix sempre amb qualsevol empresa, té a veure amb les persones que hi ha al darrere.

 

L’equip de GoGlo English no es limita a organitzar i gestionar els programes d’estudi a l’estranger, sinó que hi participem de manera activa i acompanyem l’alumnat en tots els viatges. A diferència del que passa amb altres programes, nosaltres treballem amb grups petits i gestionats directament pel nostre equip. Només establim acords amb centres que hem visitat personalment, per tal de garantir que els estudiants visquin la millor experiència possible.

 

L’equip de GoGlo English està format per traductors, intèrprets i docents professionals, així com per professionals de la indústria del turisme. Tots i cadascun de nosaltres hem gaudit d’experiències meravelloses a l’estranger, i la nostra finalitat és que els estudiants sentin la mateixa alegria i emoció que vam sentir nosaltres la primera vegada que vam fer la maleta per marxar a estudiar anglès en un altre país.


En comptes d’oferir-vos un apartat “Sobre nosaltres” més, hem decidit respondre les preguntes que, a hores d’ara, us deveu estar fent, a continuació. Descobriu per què fem el que fem i la raó per la qual GoGlo English és l’empresa que busqueu per estudiar anglès a l’estranger.

bottom of page