Preguntes freqüents

Sabem que contractar un programa d’estudis a l’estranger pot semblar complicat, però no cal que ho sigui! Poseu-vos en Contacte amb nosaltres i feu-nos saber els vostres requisits. Respondrem de bon grat totes les vostres preguntes i us farem arribar un pressupost personalitzat.

Estades en grup

Qui són els monitors?


Els monitors són viatgers experimentats, experts en llengua anglesa i professors certificats molt avesats a acompanyar estudiants en els seus viatges a l’estranger, a més de ser bons coneixedors del país de destí. Acompanyen l’alumnat a les classes, així com a les diverses activitats de tipus sociocultural. Tant els pares i les mares com l’alumnat poden posar-se en contacte amb ells en qualsevol moment, si en tenen necessitat.
Com és el dia en què es marxa?


El monitor designat és responsable de garantir que els alumnes i les alumnes arriben sense problemes a la seva casa d’acollida. L’alumnat es reuneix amb el seu monitor o monitora al punt de trobada designat a l’aeroport. El monitor duu totes les targetes d’embarcament, la informació del viatge, etc. A continuació, els ajuda en el procés de facturació de l’equipatge i passa amb ells els controls de seguretat, tant a l’aeroport de partida com al de destí. Un cop arriben a la seva destinació, tot el grup viatja cap a la ciutat, on els monitors s’asseguren que els alumnes es troben amb les famílies d’acollida.
Quina informació rebran els pares i les mares dels seus fills durant el viatge?


Els pares i les mares són informats de totes les activitats dutes a terme a través de missatges de grup privats. Així mateix, els enviem fotografies de l’alumnat regularment i els informem de qualsevol canvi de plans. Els pares i les mares també es poden posar en contacte amb el monitor o la monitora en qualsevol moment.
S’acompanya els nens i les nenes quan van del seu allotjament a l’escola i a
les activitats?


Sí, si els pares així ho desitgen, els estudiants que viatgen en grup poden ser acompanyats en tot moment, en anar de la seva casa d’acollida a l’escola, i a les activitats i excursions. Els estudiants que viatgin pel seu compte poden, així mateix, sol·licitar que els facilitem un servei de transport per anar d’un lloc a un altre, si prefereixen no anar sols.

Allotjament

Quin tipus d’allotjaments oferim?


Proposem als estudiants diferents tipus d’allotjament, com ara estar-se amb famílies locals, estudis, pisos compartits, residències d’estudiants i cases. Procurem que els allotjaments s’adeqüin a les necessitats individuals de cada alumne, a la seva destinació i a les persones amb qui faci el viatge.
Com se seleccionen les famílies locals d’acollida?


Treballem amb escoles que seleccionen de manera acurada les famílies d’acollida, i que segueixen uns criteris molt estrictes a l’hora de fer-ho. Les famílies han de presentar certificats de bona conducta i les escoles visiten regularment les cases, s’entrevisten amb els seus membres, revisen l’allotjament i duen a terme diverses inspeccions abans aprovar una família. I, a més, els estudiants envien les seves valoracions després dels seus viatges per garantir que les famílies d’acollida són vàlides.
És possible canviar d’allotjament?


Els canvis d’allotjament s’estudien cas per cas. Tot i que confiem plenament en la qualitat dels allotjaments que oferim, sempre procurem ajudar l’alumnat en cas que tingui qualsevol tipus de problema. De tota manera, tingueu en compte que, generalment, no és possible canviar d’allotjament abans de l’arribada.
Teniu en compte les diferents necessitats alimentàries dels i les alumnes?


Sí. Els estudiants amb restriccions dietètiques poden passar-nos una llista dels aliments que poden i no poden menjar i la farem arribar a la família d’acollida corresponent. És possible que calgui pagar un cost addicional en cas que la família hagi d’adaptar-se a la dieta especial de l’estudiant.

Reserves

Com puc reservar un viatge d’estudis a l’estranger?


El primer pas és omplir el formulari de la pàgina de Contacte, en què hi heu de fer constar els vostres requisits. Prepararem un pressupost personalitzat a partir dels requisits de l’estudiant i dels seus objectius d’aprenentatge d’anglès. Un cop que el viatgi hagi estat organitzat i estigui llest, els estudiants poden realitzar el pagament a través del formulari de Reserves per assegurar la seva plaça.
En quin moment cal pagar?


Recomanem als estudiants que paguin el dipòsit al més aviat possible, per assegurar-se una plaça en el programa que vulguin seguir. És necessari el pagament del dipòsit per garantir-se un lloc en el programa, i cal acabar de pagar la resta abans de marxar de viatge. Si es vol, és possible fer el pagament a terminis.
M’ajudareu a reservar els vols?


Sí, per un cost addicional, ens podem fer càrrec de la reserva dels vols. O també us podem proporcionar un llistat de vols o companyies aèries recomanades, perquè ho feu vosaltres mateixos.
Quina pòlissa d’assegurança és necessària?


Oferim a l’alumnat una àmplia varietat d’assegurances que poden contractar per cobrir les seves necessitats: assegurances de viatge, de salut, de cancel·lació, de danys, etc. En funció de la destinació, és possible que els alumnes hagin de contractar una assegurança de salut. Així mateix, també podem estudiar la possibilitat d’utilitzar una pòlissa que l’alumne ja tingui contractada i que vulgui fer servir en el viatge. Recomanem que els alumnes contractin una assegurança de salut i de cancel·lació abans del viatge.
Quina és la política de cancel·lació?


Depèn del programa específic que l’estudiant hagi triat i es tracta cas per cas. En cas de contractar una assegurança de cancel·lació, l’alumne recuperarà l’import total pagat, segons els termes i condicions del contracte.
Amb quanta antelació puc reservar un viatge?


L’estudiantat pot reservar amb tanta antelació com vulgui. Recomanem pagar un dipòsit de manera anticipada, per garantir que es tindrà una plaça en el programa desitjat. Tingueu, tanmateix, en compte que la informació detallada sobre les famílies d’acollida i les activitats socioculturals no estarà disponible fins unes setmanes abans del començament del curs.
Hi ha descomptes per a famílies o per a grups?


Sí, alguns programes ofereixen descomptes per a grups. Els estudiants poden fer-nos arribar les seves dades i veurem si és possible aplicar-los algun descompte.

Durant el viatge

Com m’ho faré per viure en un país estranger a l’hora de moure-m’hi, menjar, etc.?


Abans de marxar, us proporcionarem un dossier amb informació completa sobre la vostra destinació, l’escola i la vostra família d’acollida, així com vocabulari i frases útils, llocs on podeu anar a comprar i altres dades d’interès. Així mateix, tindreu un contacte de GoGlo English al qual us podreu adreçar en qualsevol moment. En cas que l’estudiant desitgi viure una experiència guiada, recomanem d’optar per un viatge en grup, en què un monitor o monitora acompanya l’alumnat en tot moment.
Què passa si un alumne es posa malalt?


La Targeta Sanitària Europea cobreix l’atenció sanitària dels ciutadans europeus en tot el territori de la Unió Europea (inclòs el Regne Unit) i és gratuïta. I els estudiants que viatgin fora d’Europa estaran coberts per una assegurança mèdica. En cas que un alumne jove o un estudiant que viatgi en grup es posi malalt, el monitor o la monitora que se li hagi assignat l’acompanyarà a totes les visites mèdiques i en tindrà cura. En el cas de les persones adultes, farem tot el possible per assegurar-nos que el seu centre educatiu els ofereix tota l’assistència necessària.

Aprendre anglès

Quant duren els cursos? Quines són la durada mínima i la durada màxima dels
cursos?


Els cursos s’adapten a les necessitats de l’estudiantat i acostumen a durar entre una setmana i un any. Als estudiants que busquin un viatge fet a mida els recomanem els programes individuals. Per exemple, si visiteu un determinat país en un viatge de negocis, us podem inscriure en un curs, encara que ja estigui començat, durant uns quants dies, en funció del vostre horari.
Es fa algun test de nivell? Què passa si em matriculo en un curs massa avançat per al meu nivell d’anglès?


Tots els estudiants fan un test de nivell, ofert directament pel centre on estudiaran, per garantir que se’ls posa en el nivell correcte. En el cas poc probable que un estudiant vulgui canviar de nivell durant el viatge, mirarem de fer els ajustos necessaris.
Obtindré algun certificat en acabar el curs d’anglès? Caldrà que faci un examen?


Sí, tots els alumnes obtenen un certificat d’aprofitament del curs en acabar-lo. A més, se’ls fa un examen al final, per fer un seguiment dels seus progressos, tot i que no és necessari per obtenir el certificat.
Quants estudiants hi ha en cada curs?


Els grups solen ser d’uns 5 a 12 estudiants, en funció del programa i de l’època de l’any. Sempre procurem adaptar-nos a les necessitats de cada persona, segons si prefereix classes individuals, o en grups petits o grans.
Quins nivells d’anglès s’ofereixen?


S’ofereixen tots els nivells d’anglès, des de l’inicial fins als més avançats, inclosos els nivells del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), de l’A1 al C2. També oferim cursos especialitzats, com ara anglès per als negocis, formació del professorat d’anglès i d’altres.
És possible fer els exàmens d’anglès de la Universitat de Cambridge?


Sí, és possible examinar-se dels nivells de la Universitat de Cambridge en totes les nostres destinacions. Aquells estudiants que contractin un curs de llarga durada a l’estranger podran fer l’examen de la Universitat de Cambridge que desitgin (nivells KET, PET, FCE, CAE o CPE) al seu centre, un cop hagin acabat el curs.
De quantes hores lectives són els cursos?


Els cursos acostumen a ser de 15-25 hores lectives setmanals. En cas que l’alumne desitgi fer més o menys hores de classe, podem ajustar la càrrega lectiva mitjançant classes particulars.
Puc reservar classes particulars?


Sí que es pot fer, tot i que dependrà de la disponibilitat de docents. És una opció ideal per a persones que desitgin millorar el seu nivell d’anglès de manera significativa, ja que les escoles creen cursos a mida basats en els objectius específics de cada estudiant.
Com us assegureu que els estudiants parlin sempre en anglès?


En el cas de les estades en grup, els monitors i les monitores es responsabilitzen d’assegurar-se que els estudiants utilitzin l’anglès en tot moment. D’altra banda, les famílies locals i els centres escolars també els animen a parlar sempre en anglès, perquè aprenguin el màxim possible.

Viatges organitzats

Què inclouen els viatges organitzats? (Àpats, allotjament, transport, etc.)


Això depèn de què voldria l’estudiant que inclogués el seu viatge, ja que pràcticament tot és opcional. Si el que voleu és un viatge amb tot inclòs, us recomanem els viatges en grup. Inclouen el transport des de i a l’aeroport, els allotjaments, el cost dels cursos, les activitats, els àpats, diverses pòlisses d’assegurança, visats, etc. A més, un monitor o monitora estarà a disposició de l’alumnat en tot moment.
Quines activitats de tipus sociocultural inclouen?


Si l’estudiant ens comunica quines activitats li agradaria dur a terme, farem tot el possible per fer realitat els seus desitjos. Els viatges en grup inclouen un seguit d’activitats de tot tipus (culturals, esportives, educatives, de lleure, excursions...). A més, les escoles també ofereixen les seves pròpies activitats dirigides a l’alumnat. Tingueu en compte, tanmateix, que no totes les activitats que ofereixen les escoles són gratuïtes i requereixen el pagament d’una quota mínima.