top of page

Descobriu com podeu personalitzar el vostre viatge

Què podeu esperar de la vostra estada a l’estranger amb GoGlo English?

Prepareu-vos per a l’experiència de les vostres vides! A partir del moment en què un estudiant reserva el seu viatge, ja pot estar tranquil, perquè nosaltres ens fem càrrec de tota la resta.

 

Els estudiants tindran a la seva disposició un equip d’experimentats agents de viatges que saben com gestionar la logística necessària per portar persones i grups a l’estranger. Ens ocuparem dels vols, els trasllats, les assegurances, les famílies locals, les escoles, les proves de nivell i de tot el que calgui per a una estada perfecta. En el cas de viatges organitzats amb un monitor, un docent d’anglès coneixedor del país de destinació acompanyarà i assessorarà l’alumnat.

 

L’objectiu de GoGlo English no és només l’acompliment amb èxit del programa. Ens assegurem que els estudiants parlin en anglès tota l’estona i que adquireixin nous coneixements lèxics i gramaticals al llarg de tot el viatge.

 

Exemples de personalització del viatge.

 

Cada estudiant és únic i el nostre objectiu és oferir la millor experiència possible a tothom. Dissenyem els viatges per adaptar-los de la manera més acurada possible a l’estil de vida, els hàbits d’aprenentatge i la personalitat dels estudiants. Alguns dels elements amb què podem personalitzar els viatges són els següents:

Tipus de família local

Per què confien els pares i les mares en GoGlo English?

Allò que més feliços ens fa durant el viatge és veure els estudiants rient i aprenent anglès junts. Ens divertim quan ells es diverteixen!

 

Ens ocupem en tot moment dels nostres estudiants. Hi ha moments en què, durant el viatge, amb les classes i el descobriment de tants llocs nous, els alumnes poden sentir-se aclaparats. Quan això passa, els ajudem a comunicar-se amb les seves famílies locals, perquè no pateixin pel fet de trobar-se lluny de casa. Oferir programes personalitzats i treballar amb grups petits ens permet detectar en tot moment les necessitats de cada infant.

A més a més, estem en contacte permanent amb els pares i les mares de l’alumnat a través de xats privats, per mantenir-los al corrent de tot. Paral·lelament, els monitors i docents que acompanyen els nens i les nenes controlen que la llengua utilitzada per comunicar-se sigui sempre l’anglès, amb l’objectiu d’optimitzar el seu aprenentatge.

bottom of page