top of page

Descobreix tot el que els nostres programes et poden oferir

L’anglès és la porta d’entrada al món i és cada vegada més important per treballar, viatjar i estudiar, així com en el dia a dia. Mitjançant els nostres programes d’immersió lingüística, no tan sols aprendreu anglès en un país estranger, sinó que, a més, tindreu l’oportunitat de viure fora en un ambient multicultural, fer amics, obrir la vostra ment i experimentar realitats noves. Creiem fermament que aquestes vivències no serviran únicament per expandir les ments dels estudiants; els faran més conscients de la realitat que els envolta i d’allò que passa al món. O dit d’una altra manera, aquestes experiències preparen els estudiants per convertir-se en ciutadans globals!

Els nostres programes ofereixen

Assegurança

Contacte d’emergència 24h

Excursions durant el cap de setmana

Noves amistats d’arreu del món

Diferents nivells d’anglès

Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i rebreu les nostres recomanacions personalitzades, adaptades a les vostres necessitats.

Ideal per a:

Adults i adolescents (+16) interessats en programes amb una durada i una destinació flexibles.

 

 

Estades individuals

Les estades individuals són perfectes per a adults i adolescents aventurers que desitgen estudiar a l’estranger en solitari. Es tracta de programes molt flexibles, en què els alumnes poden dur a terme els seus estudis allà on vulguin i durant el temps que vulguin, des d’una setmana fins a un any, en grups petits, en classes més grans o d’altres opcions fetes a mida per a les seves necessitats. D’altra banda, també poden triar l’enfocament de les classes (anglès per als negocis, anglès professional, preparació per a exàmens oficials, etc.).

 

Mitjançant una prova inicial, determinem el nivell d’anglès de l’estudiant, tant si és un principiant com un alumne avançat, des del nivell A1 al C2, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües. D’aquesta manera, ens assegurem que els cursos els resultin un desafiament, però sense aclaparar-los.

Ideal per a:

Estudiants que formin part d’un grup amb què vulguin estudiar.
Les estades grupals estan pensades per a joves (11-18). Tanmateix, també organitzem viatges per a grups d’amics, famílies i companys de feina. Pregunteu-nos sobre aquesta possibilitat!

Estades grupals amb un monitor

En aquest cas, un monitor o una monitora acompanya el grup. Aquesta persona, que sempre és un docent d’anglès i un bon coneixedor de l’indret de destinació, acompanya els estudiants durant tot el viatge, de principi a fi, els porta a classe, s’hi està amb ells, i organitza les activitats de tarda i de cap de setmana. Guia l’alumnat al llarg de tota la formació i està a la seva disposició a qualsevol hora.

Ideal per a:

Estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

 

 

Programes d’integració acadèmica

Consisteix a estudiar en un institut d’educació secundària anglès o irlandès, durant un trimestre o tot el curs acadèmic. En aquest cas, l’estudiantat aprèn a comunicar-se amb parlants nadius, alhora que es familiaritza amb la seva cultura i els hàbits locals. Els pares i les mares dels nens poden estar tranquils, ja que GoGlo English es fa càrrec de la matriculació, els llibres, els uniformes i l’allotjament en cases de famílies de la zona.

Ideal per a:
 

Centres de primària i secundària que busquin un viatge de fi de curs útil i irrepetible per al seu alumnat.

Viatges de fi de curs

Deixeu que ens ocupem d’organitzar els vostres viatges de fi de curs perfectes! Oferim viatges complets que inclouen classes d’anglès (opcional), allotjament, activitats de tarda, excursions de tot un dia i trasllats. Com succeeix en la resta de programes de GoGlo English, nosaltres ens encarreguem de tot, directament. Així, l’alumnat pot practicar l’anglès que ha après durant el curs acadèmic, alhora que s’ho passa d’allò més bé!

Ideal per a:

Adults que vulguin millorar les seves perspectives professionals, perfeccionant el seu anglès.

 

 

Pràctiques i programes d’au-pair

Aquests programes persegueixen una millora del nivell d’anglès amb finalitats professionals, tant si acabeu de graduar-vos a la universitat i voleu experiència professional internacional com si el vostre objectiu és un canvi de rumb a través d’una feina en un altre país.

Les pràctiques que oferim inclouen cursos d’anglès (opcional), allotjament i unes pràctiques professionals (no remunerades) en una empresa local, del sector que trieu.

Pel que fa als programes d’au-pair, inclouen cursos d’anglès (opcional) i feina com a au-pair en una família idònia. Les persones que realitzen tasques d’au-pair viuen amb una família, s’ocupen dels seus fills i fan algunes feines domèstiques.

Ideal per a:
 

Famílies que desitgin fer vacances, estudiar i millorar el seu anglès tots junts.

Cursos en família

Esteu pensant on passar les vacances d’estiu amb la família? Els nostres cursos en família són el que busqueu. Són cursos adaptats per a cada membre de la família, però impartits sempre en el mateix centre. Així, doncs, cadascú segueix les classes més adequades al seu nivell d’idioma, al tipus de curs desitjat i a la seva edat, però les pauses per descansar i menjar, les fan tots plegats. Les opcions d’allotjament són diverses, des d’apartaments fins a pensions i hotels. A més a més, els viatges poden incloure, si es desitja, tot tipus d’activitats i excursions perfectes per a tota la família.

Ideal per a:

Tothom!

 

 

Paquets especials

Us agradaria millorar el vostre anglès mentre gaudiu del vostre hobby (o provant-ne un de nou), com ara el golf, el ioga, la música o el surf? Posem a la vostra disposició un ampli ventall de cursos d’anglès en diferents destinacions que combinen l’aprenentatge de l’anglès amb activitats de lleure addicionals.

Tant si el que us motiva és nedar amb dofins, escalar muntanyes o aprendre a tocar un instrument, només heu de dir-nos quina activitat us agradaria realitzar i dissenyarem un paquet especial per a vosaltres.

Ideal per a:
 

Persones adultes que desitgin millorar el seu nivell d’anglès per motius professionals

Cursos d’anglès professional

Doneu un impuls decisiu a la vostra carrera amb els nostres cursos d’anglès per a professionals. Estudieu amb altres persones del vostre mateix sector i apreneu vocabulari útil, tant per a vosaltres com per a la vostra línia de treball. O també podeu optar per un curs d’anglès per als negocis de tipus general en el qual aprendre lèxic i gramàtica útils per a la feina d’oficina. Sigui quina sigui la vostra professió, els cursos d’anglès per a professionals us facilitaran les coses a la feina i us ajudaran a progressar.

bottom of page